Lazy lördag

Vad ska man hitta pá en lazy lördag när man inte áker bát, man har inte lust att trängas pá en överbefolkad strand, termometern visar 34º c i skuggan.....

Förmiddagen spenderade vi i ett köpcenter, med härlig AC sáklart, där mamma gjorde ett inpulsköp... det var ju rea sá man máste ju passa pá. Mamma skulle BARA TITTA pá de fina festklänningarna i en liten exclusiv butik.. sá fick hon syn pá en finfin rosa klánning som nog skulle passa mammas figur. Den hjälpsamma expediten förkarade vänligt för báde mamma och pappa att den fina klänningen var som gjord för mamma, det skulle vi snart fá se sá fort mamma provade den. Mamma frágade pappa om han tyckte att den var fin.. han ság lite tveksam ut... "parece para viejas" (den ser ut som en tantklänning)... ja, det är ju egentligen helt onödigt att frága pappa om smakrád, han har ju noll koll när det gäller kläder och mode... Mamma provade i alla fall klänningen och den vänliga expediten nálade in den sá den skulle passa perfekt efter mammas figur, mamma fick även lána ett par lyxiga glittrandes partyskor som skulle göra pricken över i-et... När mamma klev ur provhytten ändrades pappas ansiktsuttryck en aning och han tyckte nog att klänningen var riktigt fin (kanske var det skorna som gjorde det... ) sá mamma slog till, det är bäst att smida medans järnet är varmt heter det väl  ;)

Till saken hör att Nora sov sött i vagnen, annars hade det nog aldrig blivt nágon affär....
Nu har mamma i alla fall en fin klänning att ha pá sig pá faster Pilars bröllop i september.

Efter shoppingen fick Nora göra sitt första (förmodligen inte sista) besök pá en mkt välkänd hamburgerkedja. Valet gjordes pga att de har ett sk "play place". och AC sáklart. Det betyder att det är helt ok att barnen springer omkring och har kul medans föräldrarna kan äta mer eller mindre i lugn och ro.


Efter lunchen ákte vi och hälsade pá hos los abuelos för att avnjuta eftermiddagen i poolen. Nora har blivit som en liten fisk i vattnet, hon älskar att bada. Hon har lärt sig att simma själv med armpuffar.




Man blir trött efter allt lekande och simmande och pá kvällen somnar man gott..



Gonatt min ängel!!

ps. den fina nallen som Nora har i sängen och som hon tycker jättemycket om, den har hon fátt av Marianne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0