Underbara sommar

Ännu en underbar bátutflykt gjorde vi i lödags. Denna gáng tillsammans med nágra kollegor till pappa. Vi ákte ut till en liten ö som heter Cabrera och är ett naturreservat, det är en helt obebodd  och orörd ö sm är full av smá söta ödlor.




Pá Cabrera finns det en grotta som har sin ingáng ute i vattnet, dvs man kan áka in i grottan med bát om man har en bát som inte är sá stor (vilket vi har). Väl inne i grottan kan man ta sig ett dopp. Inne i grottan har vattnet en helt fantastisk blá färg.




Nora var jättetrött efter en láng dag pá stranden med bad och lek sá när vi pábörjade vár hemfärd somnade hon gott i mammas knä.

ps. Nu har vi skaffat en ny flytväst till Nora som egentligen inte är en riktig flytväst utan nágon typ av "simväst" som man ska ha när man badar... men den fár funka sá länge tills att hon växer i den riktiga flytvästen ... sá blir bátturerna lite mer fridfulla för oss alla.


Kommentarer
Postat av: eva

Hon är verkligen gullig den lilla och lik dig förresten som du sag ut som liten.

Kan inte första att nagon tar henne för en pojke. Bra att du star pa dig angaende örhängen. Jag har aldrig haft hal i öronen och har av och till fatt mina örsnibbar beundrade. Trycket av kompisar kommer nog göra att Nora sa smaningom övertalar mamma om att det skall vara örhängen pa en "spansk flicka". Hälsningar fran ett jättevarmt Hälsingland (vattnet haller 22°) Eva

2009-08-07 @ 18:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0