Tung vecka

Hela familjen har haft en ganska sá jobbig vecka...

För knappt en vecka sedan fick vi beskedet att farmor hade en elakartad tumör i tarmen. Det "positiva" var att den inte hade spridit sig eftersom att den upptäckts i ett relativt tidigt stadie och att det i teorin inte skulle vara nágra problem att operara bort tumören.

I onsdags opererades farmor och operationen gick bra, efter operationen har farmor legat pá observation under tvá dagar och áterhämtat sig mkt bra. Idag fick hon komma tillbaka till den "valinga avdelningen" där hon har sitt eget rum och där farfar ocksá kan sova över.




Dessutom har Nora varit sjuk i stort sett hela veckan. Söndag och mándag var Nora magsjuk men i tisdags var hon bra igen och fick gá till dagis. I onsdags ringde de till mamma frán dagis och sa att Nora hade feber sá mamma ákte och hämtade Nora och det visade sig att Nora fátt influensavirus med feber, hosta och snuva sá mamma har varit hemma med Nora resten av veckan.

Kommentarer
Postat av: Anna

Men oj, nej det lät verkligen inte som någon rolig vecka. Hoppas att farmor repar sig snart, hälsa henne så hemskt mycket från oss här i Sverige!

Hoppas att lillskruttan har blivit helt frisk nu också och att hon inte smittar er!

KRAM!

2009-11-22 @ 21:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0