Tidsbrist

... är nog ett välkänt fenomen för de flesta smábarnsföräldrar...

Mamma hinner aldrig med allt som hon vill göra och behöver göra. Att uppdatera bloggen blir därför ibland lidande pga mammas ständiga tidsbrist. Mamma kanske skulle behöva vara lite mer effektiv och organisera sin vardag lite bättre... hon fár jobba pá det..

Hur som helst sá prioriterar mamma sá klart att spendera all sin lediga tid med Nora. Tex att lämna Nora en hel eftermiddag hos abuelos är praktiskt, för mamma kan i lugn och ro ängna sig át en hel del trevliga saker, som tex gá till frissan, shoppa, fika med väninnor... men samtidigt saknar mamma Nora otroligt mycket när hon inte har träffat henne pá hela eftermiddagen.

Tex igár var mamma tvungen att vara kvar pá jobbet pá ett viktigt möte. När mötet äntligen var slut ság mamma till sin förfäran att det bara var en timme kvar tills det var läggdags för Nora. Istället för att ta bussen för en billig pennig sá kastade sig mamma in i en taxi för dyra slantar... Mamma ville sá gärna fá en liten stund tillsammnans med Nora innan läggdags, även om den varade mycket kort... men den var värd alla taxipengarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0