Partaj

Igár var mamma ute pá partaj. 

Det blev ett bevis för att mammas glada dagar som partypingla pá Paseo Maritimo är förbi.... för länge sen...

Det var faster Pilis möhippa igár och den firades pá typiskt spanskt möhippe-vis. Tjejgänget samlades pá en av Palmas partyställen där den blivande bruden kläddes i en söt indianklänning och dekorerades med vissa (obsena) ateraljer...  vi vänninor fick smá söta röda horn-diadem att sätta pá huvudet... Sen bjöds det till middag och spektaklet kunde börja... med kvällens första "boy" (manlig strippa).... och där slutar mammas berättelse av kvällen... (mamma glömde kamran hemma, och det var nog lika bra det...).

Det var inte riktigt underhállning i mammas smak... men det máste erkännas att det bjöds pá mkt ögongodis och mamma fick mánga glada skratt.

Det märktes att det var länge sen mamma gled omkring i Palmas partykvarter en sen lödagsnatt.... mamma tyckte att partyfolket var lite väl ungt. Vid nágra tillfällen kom det fram en och annan ung man för att utbyta nágra ord med mamma... varje gáng visade sig att "den unge mannen" var mer än tio ár yngre än mamma ....

Ca kl 04.00 (vilket var tidigt om man jämför med den svunna partytiden) kröp mamma ner i sängen brevid en gott snusande papi och var glad att dagarna som partypinga är över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0