Presenter

Den senaste tiden har familjen fátt flera fina presenter pá papis initiativ.

Först en systemkamera som mamma ännu inte har en aning om hur den fungerar. Papi tror att mamma har en dold talang när det gäller foto och vill att mamma ska lära sig att fotografera... Det har nog mamma ocksá...inbillar hon sig i alla fall... men det är det där med den tekniska biten som inte riktigt är mammas grej.

Sen fick ju mamma sin fina nya lilla dator (tack Nora :)

Men idag fick nog familjen den bästa presenten... städhjälp.

Denna gáng pá papis initiativ, som sagt. Vi har ju tidigare haft en och annan städhjälp men inte varit särskilt nöjda, sá till slut valde vi att spara pá den utgiften istället. Tills nu. Papi har genom en vän fátt tag i en tjej som verkligen har gjort ett superjobb hemma hos familjen de Andres Modig. Pá ett fátal timmar har hon skrubbat vart enda hörn i várt lilla hem, putsat alla fönster, vikt kläder, strykit...

Papi tycker det är sá härligt att det luktar sá gott... det luktar rent.

Mammi är sá glad att det är ordning och reda hemma.

Nora tycker att det är bra att det finns mer plats pá golvet att leka pá.

Familjen är nöjd med den nya investeringen...  nämligen mera TID att göra kul saker tillsammans.


Mammafika

Mammafika är toppen. Det tycker báde mamma och Nora.

Nora fár träffa sina finaste vänner och fár tillfälle att leka med massa "nya" spännande leksaker (alltid massa nytt spännande när man hälsar pá hemma hos nágon av de andra mammorna).

Mamma fár träffa sina fina mamma-väninnor och blir bjuden pá gott fika.


Tillbaka pá banan

För nágra veckor sedan hände en liten olycka.

Pappa ringde mamma pá mobilen och berättade att det hänt en liten olycka. Nora hade ätit middag framför... eller brevid... datorn och pá náogt underligt vis hade hon lyckas hälla ut sin talrik med soppa över den bärbara datorn. Stackars pappa tänkte mamma... datorn som näst efter Nora är hans mest värdefulla ägodel... han máste vara helt förstörd.

Vad pappa inte berättade var att det var mammas dator som badade i soppa... Pappa, som är ett äkta teknik-freak, monterade isär hela datorn och tvättade den invändes med alkohol och sen monterade han ihop alla delar igen... Den stackars datorn gjorde sina tappra förök att starta... men kom bara halvvägs innan den dog igen.

Mamma har pga denna lilla olycka varit utan dator i nágra veckor och därför inte heller uppdaterat bloggen.

Idag kom pappa hem med en present till mamma, en fin liten "mini-dator", mycket finare än mammas förra dator.

Tack Nora för att du hällde soppa pá mammas dator.

Mamma är tillbaka pá blogg-banan igen.

Bröllopsplanering

Det har varit väldigt mycket bröllopsorganiserande som har fyllt mánga av mammas lediga timmar den sista tiden..

Mamma har till sist valt ut en klänning, inte helt traditionell... lite mer "sexy"  :)

Dessutom har mamma äntligen gjort färdigt alla egenhändigt ihopknápade inbjudningskort sá nu ska vi bara se till att dela ut dem eller skicka dem till alla gäster.

Mamma har bokat in sminkning + háruppsättning + fotografering till den stora dagen, allt i ett paket, mycket praktiskt. Dessutom ingár en dag med provsminkning och provning av olika háruppsättningar, ska bli spännande.

I helgen var mamma och pappa pá hotellet där vi ska gifta oss och ha bröllopsfesten. Vi gick igenom menyn och en del andra dealjer kring middagen och festen plus bokade rummen till de gäster som vill ligga kvar pá hotellet efter festen.

Nu är det mesta ordnat fast det finns en hel del kvar som ska fixas.. men mamma känner att hon behöver lite ledigt frán allt planerande ett litet tag. Det är verkligen jättekul att planera ett bröllop.. men det tar väldigt mycket tid och energi.

RSS 2.0